„Rețeta „Cangur cu ananas, mango și spirulina” conține ca o singură sursă de proteine, carnea de cangur. Carnea de cangur este săracă în grăsimi, bogată în proteine și, de asemenea, are un nivel ridicat de vitamine și minerale. Cangurii pasc o varietate de ierburi sălbatice , arbuști și copaci, iar ca urmare a acestui soi, carnea lor are o gamă largă de macro și micronutrienți. Deoarece carnea de cangur a fost rar folosită în hrana animalelor de companie, este ideală pentru tratarea câinilor cu alergii. Ananas: Întărește sistemul imunitar cu conținutul său ridicat de magneziu, vitamina B5 și C, fibre alimentare și mangan. Menține sănătatea și digestia câinelui. Mango: Întărește sistemul imunitar și previne constipația, menținând fecalele câinelui moi, regulate și nedureroase. Spirulina: Contine peste 60% proteine vegetale digerabile. Întărirea sistemului imunitar, îmbunătățește sănătatea gastrointestinală și digestivă, contribuie la detoxifierea renală și curățarea naturală și reduce alergiile.”